Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Ювілеї

Олена ТЕРЕНТЬЄВА:

:: Радіопередачі "А ми до Вас в ранковий час" - 30 років! ::

Газета "Говорить і показує Україна" №44 (2600), 24.10.2007

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     Гадаю, серед радіослухачів немає такої людини, котра хоч раз у своєму житті не вимовила фразу "А ми до Вас в ранковий час". Дехто з молодого покоління не знає, що ця фраза народилася 30 років тому. Бо це - назва розважальної програми Українського радіо, яка існує в ефірі протягом трьох десятиліть.

     Змінювався час її виходу в ефір, змінювались автори, співаки, актори і ті, хто над нею працював. Незмінною залишалася любов радіослухачів. Сьогодні в ефірі лунають не лише нові позивні програми, але й нові автори та виконавці. Першопрохідцями розважальної, знаної і улюбленої кількома поколіннями передачі, були наші старші товариші та наставники: Людмила Онищенко, Інна Цацко, Неля Романченко, Віктор Герасимов, Володимир Бохонко, Юрій Дзюба. Легендарні актори, фундатори програм, такі як: Юрій Шумський, Микола Яковченко, Степан Олексенко, Анатолій Пазенко, Ірина дука, Зоя Віхарева, Наталя Лотоцька, Інна Єрмоленко. Та хіба ж всіх перерахувати? Яеі відомі артисти приносили свої пісні, щоб вони пролунали саме в "А ми до Вас в ранковий час": М.Кондратюк, К.Огнєвий, М.Гнатюк, В.Зінкевич, Н.Яремчук, С.Ротару, О.Сєров, Л.Сандулеса, А.Кудлай, Т.Петриненко, М.Мозговий. Ансамблі: "Краяни", "Явір", "Медобори", "Смерічка", тріо "Либідь" та ще безліч відомих виконавців, котрі і нині звучать у програмі.
     А як не згадати наших славних майстрів у жанрі сатири та гумору?! Незабутні А.Сова, П.Глазовий, Тарапунька і Штепсель. Наші сучасники: А.Паламаренко, Н.Крюкова, А.Литвинов, Є.Дудар, А.Демчук та інші.
Сьогодні над програмою працює нова творча група. Автор - Олена Терентьєва, режисер-постановник - Зінаїда Журавльова, музичний редактор Тетяна Стефанова, звукооператори Надія Щеннікова та Марія Коваль. Актори київських театрів з радістю поспішають до студії, щоб докласти свою майстерність, професіоналізм та душевний азарт до створення програми. Тут завжди можна зустріти усміхненими, натхненними народних артистів України Тамару Стратієнко, Олександра Сафонова; заслужених артистів України Лариси Недін, Леоніда Марченка; акторів В'ячеслава Глущенка, Олену Фещенко, Віталія Краснюка, заслуженого діяча мистецтв України Василя Довжика, які прагнуть донести до Ваших домівок позитивні емоції, заряд бадьорості та оптимізму.
     До речі, про це можна прочитати і у листах наших слухачів, котрі надсилають на адресу програми свої відгуки. Ось, наприклад, Тетяна Пономаренко з Борисполя: "Я працюю в жіночому колективі і всі ми залюбки слухаємо Вашу передачу, бо нам подобаються жарти, анекдоти, пісні. Слухаючи їх, приходимо на роботу у доброму гуморі. А ще завжди ділимось враженнями від почутого". Володимир Шевченко з Чернігова приєднується до Тетяни, і пише: "Я із задоволенням слухаю мою улюблену радіопередачу, яка поліпшує настрій і дає заряд енергії на весь день". Є і постійні дописувачі, чиї листи легко впізнати, бо почерк наших авторів вже давно став знайомим. Наприклад, це киянка Лариса Григор'єва, Марія Тітова, Ірина Сидоренко з Київської області. А що вже говорити про таких дописувачів, як Борис Попадюк з Рівненської області, який надсилає нам свої власні гумористичні твори, або Олександр Скиба із Сумщини, який завжди вірно відповідає на всі конкурсні завдання. Його листи - це повна і детальна розповідь про творчий шлях того чи іншого виконавця або композитора.
     Адже це не лише спілкування, але й нагорода за нашу працю. Тож чекаємо нових відгуків, вражень, побажань і пропозицій.
     Незабаром, у грудні, в рамках проекту "Радіо "Культура" представляє", планується святковий ювілейний захід, який збере широке коло знаних майстрів естради, гумору і сатири. На сцені столичного театру Оперети також відбудеться зустріч із творчою групою програми. Тож слідкуйте за оголошеннями та рекламою. Всім щастя, успіхів і гарного настрою щодня!

Редактор програми
Олена ТЕРЕНТЬЄВА

• Перейти до решти статей 2007-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024