Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


Радіо "ХІТ FM Україна"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Тетяна ЛАЗАРЄВА:

:: Консультант з реклами - це модно! ::

Український дiловий тижневик "Контракти" №44 (????), 31.10.2005

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     Ця професія сьогодні, мабуть, одна з найбільш затребуваних. Утім, після одержання редакційного завдання і первинного телефонного моніторингу прийшло розуміння, що знайти справді цікавого героя матеріалу не так легко. І, як це завжди буває, допомога прийшла зненацька. Потрібно було тільки внести до пошукача фразу "кращий менеджер з продажу" і потрапити на сайт радіостанції ХІТ FM.

     Він не ді-джей і не генеральний директор радіостанції. Але до його слів прислухаються, а зустріч з ним гарантовано приносить успіх. Андрій Кот - консультант з реклами радіостанції ХІТ FM, один з багатьох з тією різницею, що він - кращий.
     Найуспішніший працівник рекламного відділу за результатами внутрішнього конкурсу, майже соцзмагання.
     Два роки тому, переїхавши з Чернігова до Києва і маючи за плечима чотирирічний досвід роботи в комерції на рівні прямого продажу в магазині побутової техніки, Андрій відразу перейшов на якісно новий рівень, зайнявши позицію менеджера з продажу в рекламній агенції.
У першому ж проекті він відчув себе викинутим у відкрите море, тож методи роботи з клієнтом опановував у найкоротший термін. А коли через деякий час Андрій перейшов в іншу агенцію, його перший клієнт висловив бажання змінити агенцію разом з ним.
     І ось вже рівно рік, як Андрій Кот органічно ввійшов у колектив рекламного відділу ХІТ FM. Серед його клієнтів - Lіfe, Nestle, BBH. Спецпроекти "Ранок з Nescafe" і "Tuborg на слух", що створені спеціально під кожного клієнта, знають і люблять радіослухачі. На останньому проекті хочеться зупинитися докладніше.
     Як відомо, великі виробничі компанії завжди віддавали і віддають перевагу працювати з рекламними агенціями повного циклу. І вже від останніх залежить, які медіаносії і в якому обсязі вибирати для ефективної рекламної кампанії. І найчастіше account-менеджери агентств без ентузіазму розглядають пропозиції, що не входять до їхньої стратегії.
     У такій ситуації опинився Андрій, коли в його незасмічену шаблонами голову прийшла ідея радіопрограми з використанням в ефірі унікальної характеристики пива Tuborg (особливий звук пробки, що відкривається). Після серії невдалих телефонних дзвінків до агентства, що обслуговує BBH, Андрій вирішив напряму вийти на виробника. І, зрозуміло, бренд-менеджер пива Tuborg гідно оцінив свіжу ідею, яка була втілена в життя протягом трьох тижнів.
     Що ще характеризує Андрія Кота крім унікальної здатності генерувати ідеї? Мабуть, те, що є загальними принципами роботи консультантів з реклами радіостанції ХІТ FM. Чесність по відношенню до клієнтів, у тому розумінні, що ефективність радіореклами в кожному конкретному випадку є визначальним чинником для співпраці. Не всі завдання, як відомо, можуть бути вирішені за допомогою розміщення на радіо, і в таких випадках клієнта інформують про це. Це стосується й інтенсивності розміщення реклами.
     І, звичайно, активне занурення в бізнес клієнта - ще один принцип роботи Андрія і його колег. В небагатьох випадках клієнтові пропонують готові комерційні пропозиції. Як правило, спочатку намагаються одержати якнайбільше інформації про бізнес або проект клієнта, виявляють потреби і тільки після цього приступають до підготовки спецпроекту.
     А оскільки в практиці роботи відділу не було випадку, щоб не збігалися цільові аудиторії клієнта і ХІТ FM, то кожен спецпроект виявляється ефективним, а отже, вдалим і для клієнтів, і для станції.
     І навіть мені, рядовому журналістові, після двогодинної бесіди з Андрієм, захотілося розмістити рекламу на радіо. Особливо на ХІТ FM...

Тетяна ЛАЗАРЄВА

• Перейти до решти статей 2005-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024