Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Русское Радио - Україна"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Конкурси

Ліліана ФЕСЕНКО:

:: Основний інстинкт ::

"Русское радио" назвало Сусанну Сурменілян власницею найсексуальнішого голосу

Газета Київської міської ради "Хрещатик" №64 (2663), 5.05.2005

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіореклама  

     Мабуть, з приходом весни з'являється потяг до прекрасного, бо конкурси краси відбуваються один за одним. Але "Русское Радио Украина" не лише випередило конкурентів, а й внесло аромат основного інстинкту, бо тут оцінювали не стільки жіночу вроду, скільки сексуальність голосу. Щоб прийняти участь у нетрадиційних змаганнях, дівчатам потрібно було прочитати (зі звабливими інтонаціями) куплет популярної пісні. "Слухав" усі ці модуляції автовідповідач, котрий працював цілодобово. І це мало було виправдано, бо активність претенденток набувала піку пізнього вечора. Цікаво, що найбільшої популярності заслужили рядки із зовсім не любовних пісень. Українських роксолан на подвиг надихало "Разом нас багато", "Батяня комбат", "Не нужно прогибаться под изменчивый мир".
     Ведуча "Русского радио" Олена Свиридова сказала, що завданням номер один такої акції є прагнення зламати стереотип: начебто гарним жінкам ліпше мовчати. Хоча невідомо, хто встановив таке правило. Голосові перегони тривали кілька місяців, а фото конкуренток можна було подивитися на сайті "Русского радио". І саме слухачі визначили чотирнадцять володарок найзвабливіших інтонацій. Цю команду запросили в Київ, де в одному з санаторіїв в Пущі-Водиці дівчат вчили ходити по подіуму, адже серед них практично не було моделей. А вже після масованої тактичної підготовки запросили на сцену київського "Freedom". Сам конкурс, незважаючи на завіряння організаторів, нічим оригінальним не відрізнявся. Спочатку дефіле в купальниках під фонограму куплетів, що дівчата заздалегідь записали на радіо. Щоправда, інтриги додав вихід двох хлопців - чемпіонів з бодібілдингу. Цей дивертисмент одразу збудив красунь: загравали з мускулистими чоловіками, незважаючи на те, що спортсмени були на голову нижчі.
       Потім у образі "поганих дівчат" (в джинсах і майках) конкурсантки намагалися щось сказати сексуально. А коли їх попросили зробити це коротко, то найуживанішими стали склади "га" і "ах". І останнім був вихід у святкових сукнях від ведучих українських дизайнерів. Чомусь більшість віддала перевагу рожевому кольору. Журі працювало вельми інтенсивно, і переможницю назвало одразу, не затягуючи процес. Найсексуальніший голос має харків'янка Сусанна Сурменілян. Саме їй і одягли корону "Мисc Русское Радио Украина". А титул віце-міс здобула киянка Христина Тимчишина. До речі, її чесноти відмітило й мас-медійне журі. І тепер ці дві дівчини поїдуть в Москву на головний конкурс "Мисc Русское Радио". Саме по їх голоси й приїхала з Білокам'яної директор Ганна Милейкова. Вона розповіла, що в московських перегонах візьмуть участь дівчата з Казахстану, Естонії, Росії, Молдови, Вірменії. Претенденток готуватимуть на морському узбережжі Хорватії, а сама церемонія відбудеться в МХАТІ у Тетяни Дороніної. Головний приз - "Сітроен" та можливість навчатися у престижному вузі. А ще московська гостя пообіцяла допомогти фіналістці в пошуках роботи.

Ліліана ФЕСЕНКО

• Перейти до решти статей 2005-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024