Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Приємна новина

Христина МАЙ:

:: Хіт-параду лише справжні хіти!!! ::

Газета "Говорить і показує Україна" №49 (2605), 28.11.2007

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     Наприкінці листопада у клубі "Arena Entertainment" відбулася історична подія музичного простору України. Своє перше десятиріччя відсвяткував популярний радіо хіт-парад "Пашина двадцятка".

     Це один з перших музичних рейтингів у "FM-діапазоні", який 1997 року розпочав свою роботу на "Gala Радіо" - лідерові у сфері підтримки вітчизняних виконавців, зокрема гурту "ВВ", "Океану Ельзи", "Мандрів", "Де Леми", "ВіаГРА", "С.К.А.Й", "Не Ангелів", "Авіаторів", дуету "Алібі", співаків Олександра Понамарьова, Наталі Могилевської, Віталія Козловського, Альони Вінницької, Олега Харчишина, Марії Бурмаки, Руслани, Ані Лорак, Гайтани, Лами та інших. Всього за десять років у чарті прозвучало понад 1800 композицій у виконанні 1000 співаків та гуртів. Хіт-парад "Пашина двадцятка" виходить у ефір щосуботи, о 10.00, до речі, мовлення ведеться виключно українською мовою. Це завжди краща світова та українська музика, цікава інформація про виконавців та події у музичному світі. А з лютого 200 року, по неділях, фанати вітчизняної музики можуть насолоджуватися "Пашиною двадцяткою", присвяченою нашій мело-продукції.
     Незмінний керманич популярного проекту - DJ Паша - лінгвіст за освітою, став для України справжньою знахідкою. Він і пісні англійською мовою для Олександра Понамарьова та Тіни Кароль пише, прошу зауважити - саме з його піснею Тіна виступала на "Євробаченні", і навчальний посібник з англійської видає, й іноземне шоу коментує, і президентом медіа-холдингу "Gala Радіо" стає, а нещодавно ще й на роль ведучого телешоу "Останній комік" від каналу "ICTV" погодився…
     А ще… потрапив до "Книги рекордів України", провівши п'ятдесят годин у прямому радіоефірі!
     "Я чудово почувався, але в одну мить щось так нахлинуло, що я навіть трохи злякався. Читав про людей, які зробили це до мене, так після ефіру вони починали розмовляти самі з собою. Була 50-та година мого ефіру, і я вирішив, що цього досить", - сказав після встановлення рекорду Павло.
     Але повернімося до найпершого його "дитяти" - дня народження "Пашиної двадцятки". Було вирішено відзначити це свято концептуально і креативно. Головним гостем став гурт "Океан Ельзи", який впродовж десяти років найчастіше опинявся на першому місці хіт-параду з піснями - "Холодно", "Машина", "Там, де нас нема", "Сосни", "Без бою". Саме тому DJ Паша і запропонував хлопцям виконати 13 хітів, відтворивши все у хронологічному порядку - так, як пісні з'являлися в ефірі.
     Крім "ОЕ", серед гостей на вечірці були помічені телеведуча Маша Єфросініна, Олег Бобчук, вокаліст гурту "С.К.А.Й" Олег Собчук та саунд-продюсер нового альбому гурту Артур Даніелян (група "Фактично самі").
     Брали участь у заході майже всі ведучі "Пашиної двадцятки", що викликало неабиякий інтерес серед гостей та запрошених. Це не дивно, адже голоси - особливо чарівних дівчат-ведучих - всім добре знайомі, але побачити їх "наживо"… випадає не завжди.
     Концерт розпочався із жартів DJ Паші на тему: "Звідки бере свій початок назва однойменного хіт-параду та скільки йому років?". Перебравши кілька версій і залучаючи до активних роздумів бажаючих - він зізнався, що створив передачу ще двадцятирічним юнаком, маючи на той час певні труднощі з уявою. Тож назва передачі визначилася сама собою, а її вік також дуже легко вирахувати.
     Згодом на сцені з'явився Святослав Вакарчук з командою і сказав, що зараз вони вперше за своє творче життя виконуватимуть пісні на замовлення, як написано у шпаргалці, що її надав Павло. Ближче до середини виступу Славко зауважив, що деякі пісні вже підзабулися, тому надалі має сенс їх знову включити до концертної програми. Таку ідею з радістю підхопила публіка, яка знала всі тексти своїх улюбленців. Нічого дивного, бо вони вже десять років поспіль лунають на радіо.
     Святкування ювілею проходило весело, гамірно та дуже тепло. Власне, так і має відбуватися захід, який влаштовує для своїх друзів й фанатів надзвичайно популярне та улюблене "Gala Радіо".
     Від себе додамо - нехай хвилі "FM" лагідно несуть його безмежними просторами ефіру! Бажаємо "Пашиній двадцятці" творчих наснаг та вдалих і не менш цікавих нових проектів!

Підготувала Христина МАЙ

• Перейти до решти статей 2007-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024