Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Вперше

Юлія ОМЕЛЬЧУК:

:: Коломацькі "пірати" легалізувалися ::

Газета "Говорить і показує Україна" №27 (2378), 26.06.2003

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     Мальовниче містечко Коломак на Харківщині овіяне істо-ричними бувальщинами й стародавніми легендами. Гетьман Іван Мазепа підписав тут "Коломацькі статті". Через Коломак проходив Муравський шлях, яким чумаки прямували до Криму по сіль. Відпочивали на березі річки, біля квітучих маків - коло маку. Звідси, кажуть, і пішла ця дивна назва. Втім, подейкують, що слово "келмек" у перекладі з тюркської означає "заболочена місцина".

     Відтепер, про історію й сьогодення свого краю жителі Коло-мацького району дізнаватимуться з передач районного радіо, про яке давно мріяли. Адже живе тут понад дев'ять тисяч населення, отож, є що розповісти.
     "Проводове мовлення на район - щедрий подарунок від Коломацької районної держадміністрації та депутата Харківської обласної ради Д.Шевчука, який, власне, і взяв на себе фінансовий бік цього питання, - розповідає Любов ЖУРАВЕЛЬ, редактор газети "Коломацький край". Щоправда, у нас, журналістів, побільшає роботи, бо радіопрограми створюватимуть газетярі. Спо-діваємося, ситуації зарадить створення при редакції дочірнього підприємства - студії Коломацького районного радіо. Чесно кажучи, я як кореспондент і моя колега як диктор уже давно готували й випускали в ефір "піратські" передачі - без ліцензії. Тепер, коли маємо офіційний дозвіл, 15 хвилин місцевого мовлення двічі на тиждень стануть законними.
     Ідей чимало: культурологічна рубрика "Наші таланти" присвячена фольклорним ансамблям, поетам, майстрам народного декоративно-прикладного мистецтва, художній самодіяльності, Народному хору "Слобожани", художникам. Цикл портретів "Цікаві люди", серед яких - ветерани Великої Вітчизняної війни та праці, герої-рятівники, сільські трударі, учені - учасники археологічних розкопок давньої Скіфії, колишня територія якої частково розташована на Слобожанщині. У районі працює чимало фермерських господарств, потужний цукровий завод всеукраїнського масштабу, дев'ять сільсько-господарських підприємств, провідне споживче товариство з великим товарообігом - володар багатьох дипломів і нагород, отриманих на престижних профільних виставках, на рівні - приватна торгівля. Усе це заслуговує на увагу журналістів, від яких слухачі очікують актуальних новин".

Юлія ОМЕЛЬЧУК

• Перейти до решти статей 2003-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024