Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Обличчя радіо

Леся Самійленко:

:: Задумлива та вигадлива радійна Дюймовочка ::

Тижневик "Говорить і показує Україна" №42 (2546), 12.10.2006

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

      Ведуча радіопрограм "НотоТрон" та "Акцент" Тетяна Кріпак нещодавно дочекалася свого свята. Вийшов її дебютний компакт-диск "Думала-Гадала", що складається з десяти кращих пісень написаних у співавторстві з популярними поетами, композиторами, аранжувальниками.

     Андрій Кузьменко ("Скрябін"), Ігор Балан, Алла Попова, Юрій Дерський, Бруна та інші митці допомогли Тетяні у реалізації цього задуму. А здружила їх любов до пісні та музики, зокрема танцювальної.
     З Андрієм Кузьменком вони познайомилися на фестивалі "Молода Галичина", який став для неї доленосним. Третя премія дала їй привід відчути себе впевненіше і, головне, - отримати творче натхнення. Після фестивалю співачка стала впізнаванною, а її пісні - популярними. Все, про що мріяла, реалізувалося у конкретні справи. Виступи на концертах, робота над собою та з цікавими творчими особистостями - це школа, яка допомагає Тетяні й в основній роботі - на радіо. "Талановита людина - талановита в усьому" - часто повторює вона і доводить це правило щодня. Вигадала авторську програму "НотоТрон", яка користується шаленим успіхом у радіослухачів та співаків. Не зупинилася на досягнутому і вигадала другу авторську програму "Акцент", у якій намагається разом із гостями програми, відомими у сфері шоу-бізнесу людьми, розставити правильні акценти у цій сфері. Програма є однією з найрейтинговіших на радіо "Промінь".
     Але, за Тетяниними словами, "їй ще співається і мріється про майбутнє співачки. Просто не завжди вистачає часу на все, що хочеться зробити, адже радіо полюбила серйозно і назавжди. А робота в радіокомпанії забирає майже весь час." От і доводиться співати, творити і мріяти про сцену лише у вільні години.
     А ще, друзі називають її Дюймовочкою. Адже вона справді напрочуд тендітна жінка. Цікаво, що її яскравий і барвистий голос викликає зовсім протилежні асоціації у слухачів. Мабуть, це заняття вокалом додали професійності. Тетяна ще дуже молода, але впевнена у собі радіожурналістка, абсолютно переконана, що журналістика - її головна професія.

Леся САМІЙЛЕНКО

• Перейти до решти статей 2006-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024