Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Тетяна МЕЛЬНИК:

:: Майстер радіоефіру ::

Газета "Говорить і показує Україна" №6 (2614), 30.01.2008

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     Ім'я заслуженої артистки України Лариси Недін відоме радіослухачам не лише з передач "Вечірній клуб актриси Лариси", "А ми до вас в ранковий час", "І знову зустріч" та "Від суботи до суботи". Вона публічна людина, часто проводить творчі вечори, бенефіси майстрів сцени, конкурси і фестивалі.

     Вона пише вірші і прозу, видає книжки для дітей, Спілкуючись телефоном, можна зрозуміти, що нині вона в Ужгороді, а завтра вже буде у Полтаві. Її вихідні розписані на два місяці наперед, оскільки будні проходять у стінах Національної радіокомпанії України.
     Коли не зайдеш до її кабінету, - на столі, без перебільшення, стоси листів. Я попросила дозволу подивитися їх... Пропоную і Вам фрагментарно ознайомитися з деякими з них:

     "Люблю Вашу передачу, Ваш срібний голос, який благодатно, умиротворено впливає не лише на мене, а й на багатьох Ваших шанувальників. Тішуся з того, що Бог послав нашому люду таку дивовижну українку з безліччю талантів і чеснот, що Він дає Вам невичерпну енергію встигати напрацьовувати у своєму житті за сотні й сотні жінок. Дякуйте Йому безперестанно, а ми, зі свого боку, молитимось за Вас, мила посестро, за те, щоб Всевишній надихав Вас на нові мистецькі і літературні злети..."
     Любов Померанська, м. Черкаси

     "Пізнаю Ваш голос, пані Ларисо, з-поміж багатьох інших, що звучать на I і III каналах Національного радіо. Приємний, вражаючий неповторністю тембру і колоритністю звучання, по-одеськи несподіваний і по-київськи милозвучний в пісні, і, особливо, у розмовному жанрі - Ви, пані Ларисо, неперевершені. До того ж, тепер маю можливість співставляти Ваш голос з Вашою неповторною і своєрідною зовнішністю, бо зображення Ваше кольорове у мене на столі під склом. Отож, спасибі Вам, пані Ларисо, що Ви є саме така".
     Олена Шинкаренко, м. Київ

     "Вас не треба особливо афішувати. Досить назвати Ваше ім'я і на лицях людей відразу з'являються щирі посмішки.".
     Ігор Топоровський, м. Хоростків

     "Дякую сердечно за чудові, неповторні радіопередачі, Вам, а також Вашим асистентам! Молодці! Ви - справжні професіонали! Так тримати! Ларисо Миколаївно, Вас дуже люблять, поважають, шанують селяни, адже вони знають, коли Ваш голос лунає з радіоприймача, то це значить, що передача цікава, захоплююча! Одним словом, Ви - майстер радіоефіру, а ще - неповторна співачка, непересічна актриса, багатогранна поетеса. Дуже приємно, що на Національному радіо працюють справжні талановиті, добрі люди, щирі і сердечні!"
     Володимир Бондар,
      с. Вереміївка,
      Черкаська обл.

     "Коли бачу на афішах, що ведуча концерту - Лариса Недін, поспішаю на цей захід і беру з собою друзів, бо знаю, завжди буде цікаво, затишно, як і у Вашій передачі "Вечірній клуб актриси Лариси"...
     Щосуботи прикипаю до радіоприймача, коли Ви неперевершено читаєте роман Юрія Хорунжого "Садовський садить сад - з Марією і без" на каналі "Культура", всі світочі Українського театру завдяки Вашому таланту, ніби ожили..."

     Тамара Тимків, м. Київ

     Ми вітаємо Ларису Недін з 20-річчям творчої діяльності, бажаємо здоров'я і щастя, адже успіху і популярності їй не позичати.

Тетяна МЕЛЬНИК

• Перейти до решти статей 2008-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024