Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

СІМ ФУТІВ

Оксана ДРАЧКОВСЬКА:

:: 1 квітня у Чернівцях з'явиться справді українське радіо ::

Це не жарт

Газета "Доба" №24 (199), 29.03.2002

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     "Асортимент" FM-радіостанцій у Чернівцях не такий вже й широкий. Загубитися тут важко. Але радіо "Ніко" таке, вочевидь, у жодному разі не загрожує. Хоча б уже тому, що це перша FM-станція в Чернівцях. З моменту ж об'єднання з радіо "Довіра" студія змогла хвалитися ще й всеукраїнською мережею. І все - здається, більше нічим. Не вдаючись в аналіз програмного продукту "Довіри-Ніко", констатуємо лише факт: відбулось розлучення і новий шлюб - відтепер "Ніко" працюватиме з львівським радіо "Ініціатива". Перший вихід в ефір нового проекту ми почуємо вже 1 квітня. З такої нагоди до Чернівців прибули і працюють такі поважні постаті сучасної української культури, як Роман Чайка і Михайло Барбара (широкому загалу відомі як лідери гурту "Мертвий півень"). Роман Чайка - програмний директор радіо "Ініціатива" - прокоментував для "Доби" цю подію:

     - Радіо "Ініціатива" готувало 24-годинний продукт. Ми запропонували слухачам все: амбітні власні новини без цензури, високоякісні програми з журналістами, політологами, політиками плюс музичний формат з відмовою від блатних і кримінальних пісень, які чомусь вперто подають в Україні як шансон. У нас в ефірі звучало 50-60 відсотків української музики - без шароварних стереотипів, на яких роблять комерцію у постсовковому просторі. Це був перший радіопроект, який запропонував велику кількість джазових програм і класичну музику. Ми зорієнтувалися на homo sapiens, і в певний момент прорахувалися - думали, що це 3-5 відсотків аудиторії, а виявилося 13 відсотків за два роки! Річ у тому, що в Україні відбулася підміна понять "формат" і "аудиторія" - це стара совєцька традиція, коли одна людина - якийсь редактор, разом із керівником комерційного відділу, підміняє собою цілу аудиторію. Але найцікавіше, що через рік нам уже не потрібна була дотація, ми виявились комерційним проектом. А найдорожчою стала програма класичної музики...

      - Вам не здається, що це особливість Львова?

     - Ні. Абсолютно ні. Не треба вважати, що якийсь регіон має більший потенціал, а якийсь менший. Це також певна підміна понять.

Оксана ДРАЧКОВСЬКА

• Перейти до решти статей 2002-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024