Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

:: Оновлення на "Промені" ::

Газета "Говорить і показує Україна" №7 (2615), 6.02.2008

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     1 лютого 2006 року Українська служба радю "Німецька хвиля" розпочала трансляцію нових передач у новому форматі. Тепер ці програми можна буде почути щодня в ефірі "Променя". До того ж, мовлення вестиметься не лише у першій, а ще й у другій половині дня. Отже, ще більше інформації з Європи, ще більше можливостей для обговорення всього, що стосується України.

     Якщо казати про нове, то передусім варто згадати щоденні передачі у другій половині дня - йдеться про новини й радіожурнал "Європа сьогодні", з актуальними повідомленнями, репортажами інтерв'ю про події в ЄС та інших країнах. Новою також є передача "Економіка й суспільство", яка виходитиме зранку, де йтиметься про економічні тенденції та їхній вплив на життя людей. Змінилися також можливості прийому. Починаючи з 1 лютого, Українську програму "Німецької хвилі" можна слухати на всій теренах України. Це стало можливим завдяки розширенню співпращ з Національною радіокомпанією України. Всі передачі Української служби ретранслюються на "Промені", другому каналі Українського радіо щодня з 09.00 до 09.15 та з 17.30 до 17.45 за київсим часом.
     Крім того, програми "Німецькоі хвалі" можна й надалі слухаяя на інших радіостанціях-партнерах в Україні, а от трансляція програм на коротких і середніх хвилях припиняється з 30 березня 2008 року. Через сателіт, Інтернет, в ефірі радіостанцій-партнерів Одеси, Львова, Харкова, Коломиї та інших міст, а також на всій території країни в ефірі "Променя" Українська програма "Німецької хвилі" стане доступною зі значно кращою якістю прийому. Українська редакція у Бонні буде рада Вашим відгукам стосовно нових програм Української служби радіо "Німецька хвиля". Як завжди, серед усіх, хто надішле листа, розигруються цікаві призи. Адреса в Україні: "Німецька хвиля", Українська редакція, вул. Богдана Хмельницького, 25, 01901 Київ. Або у Німеччині: Deutsche Welle, Ukrainische Redaktion, 53110 Bonn, Deutschland.

"Говорить і показує Україна"

• Перейти до решти статей 2008-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024