Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Олена Завгородня:

:: Мысли поZetIVNO 104,6 FM 70,4 УКВ ::

Тижневик "Музичний тиждень" №7 (???), Жовтень 2000

  Розміщення реклами на порталі  
  Тех-каталог  

     Пам'ятаєте, як за радянських часів починався ранок більшості наших співвітчизників? Ну звичайно ж, з бадьорих позивних настінного радіоприймача. Щоправда, вибір, що та де б послухати, був небагатий. Час минає, але добра звичка залишилася незмінною. За статистикою, 85% українців не уявляють собі робочого ранку без музики та жартів на улюбленій хвилі радіоефіру. Радіо лунає всюди: в маршрутках та дорогих авто, в офісах та магазинах.
     А яке ж радіо зсередини, в чому секрет його привабливості для слухачів? Сьогодні наша розповідь про одного з безперечних лідерів київського ефіру - "Радіо Зет".
     Вперше позивні "Радіо Зет" пролунали в ефірі 28 березня 1998 року. Молодий колектив професіоналів поставив собі на меті створити для слухача комфортний простір відпочинку на хвилі 104.6 ФМ. Кияни швидко оцінили нову радіостанцію, у неї з'явилися свої прихильники. Зараз, після двох з половиною років існування станції, можна впевнено сказати: "Радіо Зет" має своє обличчя, воно завоювало свою аудиторію і створило свою оригінальну ефірну концепцію.
     Психологи давно помітили зв'язок між характером людини і її "ефірними" перевагами. Як же виглядає з психологічної точки зору портрет слухача "Радіо Зет"?
     Це людина віком від 25 до 45 років з вищою освітою, впевнена у своїх можливостях, яка має добре почуття гумору і любить спорт. На відміну від більшості радіостанцій, радіо "Зет" взяло за основу смаки не тінейджерської аудиторії, а інтепігентної дорослої людини. Звідси і специфіка ефіру.
     Будь-який слухач радіо знає золоте правило обрання улюбленої хвилі: це гармонійне поєднання музикальних вподобань, професійної роботи діджеїв і цікавих інформаційно-розважальних програм. Але існує ще один компонент - так звана комфортність ефіру. Не секрет, що загальна атмосфера на радіохвилі може створювати позитивний настрій чи, навпаки пригнічувати, створювати комплекс неповноцінності. Головним критерієм якості для колективу радіо "Зет" стали переваги його слухачів.
     Радіостанція "Зет" має музично-спортивний профіль. Музика лунає на хвилі 104.6ФМ та 70.4 УКХ (це нещодавно відкритий коротко-хвильовий діапазон) з шостої години ранку по другу ночі. Акцент зроблено на найсучасніші закордонні, російські та вітчизняні хіти, поруч з класикою світової естради. А створити неповторну атмосферу ефіра допомагають ді-джеї - невгамовна Вікторія Мєлковська, романтична Наталі, експресивний Євген Жигун, загадкова Поліна, відвертий Юрій Федоров та чарівна Катерина Коновалова.
     Але не випадково "Зет" - це не тільки музична, а й спортивна радіостанція. Кожні півгодини на хвилі 104.6 слухачі можуть почути найсвіжішу есклюзивну спортивну інформацію. Такої кількості випусків немає на жодній іншій київській хвилі.
     Новини спорту від відомого спортивного оглядача Олександра Липенка та його талановитого помічника Костянтина Дульцева дозволяють кожному, хто любить спорт, бути в курсі всіх подій. А ще спеціальні кореспонденти радіо "Зет" Андрій Ющенко, відомий журналіст Віктор Браницький та відомий баскетбольний коментатор Юрій Виставкін.
     Періодично з'являються інтерв'ю з зірками українського спорту - Сергієм Бубкою, Кахою Каладзе, Андрієм Гусіним, Дмитром Христичем та з відомими спортивними діячами - Григорієм Суркісом, Михайлом Зав'яловим та іншими.
     Окрасою ефіру є спеціальні спортивні програми - "Ліга чемпіонів", "Час великого футболу болу" та ''Зірки спорту".
     Але музика і спорт - це далеко не все, що можна почути "Зет"-хвилі. Вибагливий слухач оцінить "свіжість" інформації випусків політичних новин. З восьмої ранку по восьму вечора інформаційна служба радіо "Зет" розповідає про все, що діється в світі - від землетрусу на Гавайях до побудови нової станції київського метрополітену. А наприкінці кожного випуску - невеличкий сюрприз для тих, хто цікавиться світовими сенсаціями та має почуття гумору. Для слухачів працюють інформаційні ведучі Михайло Войчук, Вікторія Білоус, Наталя Зварич, Катерина Коновалова та редактор Олена Завгородня.
     І нарешті характерна риса хвилі 104.6 - це її програми. Це й розважальні проекти "Доктор Отдыхай", "Приятного аппетита", "Хвилями нашої пам'яті" та інформаційно-пізнавальна "Вне закона". І, звичайно, улюблені слухачами ігри, які дають змогу кожному випробувати свій інтелект та удачу - "Золота голова" та "Зет-банк". На переможців чекають грошові призи.
     З часу заснування радіо "Зет" минуло два з полвиною роки. Зараз вже можна сміливо сказати: станція витримала випробування часом і здобула успіх. Розширився діапазон трансляції, з'явився новий короткохвильовий діапазон - 70.4 УКХ. А на тих, хто слухає і любить радіо "Зет", чекають нові унікальні проекти та приємні сюрпризи.

Олена Завгородня

• Перейти до решти статей 2000-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024