Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


Офіційний сайт "Радіо ТЕРНОПІЛЬ", 106.1 fm

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Ростислав КРАМАР:

:: Крейсер "Радіо Тернопіль": 5 років на хвилі 106,1FM! ::

Тижневик "Тернопільська газета" №35 (296), 29.08 - 4.09.2001

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіореклама  

     Ця маленька затишна тернопільська вуличка має особливу "мас-медійну" ауру. Суто тернопільську. Саме ж бо тут, на Кульчицької, яка в старі часи називалася Пасажем Адлєра, ще на початку минулого століття оселилася редакція першої регулярної тернопільської газети, саме тут був популярний у місті фотосалон. Символічно, що в часи нової відродженої України тут, на Кульчицької, 3, замешкала перша у нашому краї редакція FM-радіо - "Радіо Тернопіль". Пригадується, як хвилювалася, збираючись почати нову справу, тоді ще журналіст обласного проводового радіо Оксана Яциковська. Вболівали за Оксанину ідею, а згодом і новонароджене радіо та його перші крочки і всі ті, хто любить наше місто і хоче, аби воно насправді було зручним для життя і мало своє неповторне тернопільське обличчя.

     Нині, п'ять років після того, як на частоті 106,1 FM вперше зазвучали позивні "Радіо Тернопіль" композитора Олександра Бурміцького, годі собі уявити рідне місто без "солодкої хвилі". Адже "Радіо Тернопіль" - то не просто один із засобів масової інформації. Передусім - це люди. Ставлячи собі запитання, у чому секрет "РТ", котре виплекало стільки талановитих кадрів, створило так багато імен, найперша відповідь, яка приходить на думку - Оксана. Постійно збагачувати будь-який колектив молодими перспективними людьми може тільки непересічна особистість. Директору "Радіо Тернопіль" Оксані Яциковській це вдається. Таня Тарасенко, Оленка Лайко, Оксана Небесна, Юрко Заруцький, Іванка Яремчук, Євгенія Репко, ді-джеї Алладін, Махно, Степ, Ірина, Маша, Камінко, Сірий, Гуру - композиційна основа портрета цієї радіосім'ї.
     Перша "радіоп'ятирічка" переконливо довела, що на хвилі 106,1 діє своя творча лабораторія. Епізоди з програм "Книга рекордів", "Маленькі філософи" чи деяких нічних ефірів увійшли до місцевого тернопільського фольклору. Зрештою, трапляються у житті тернополянина такі моменти, коли слухати "Радіо Тернопіль" - це єдина можливість бути "в курсі". Пригадую, як на виборах-98 з нетерпінням чекав першого ранкового випуску новин від улюбленого "Радіо": "Ну що там скажуть, які несподіванки?" Бо ж від кого ще можна було сподіватися оперативнішої інформації?..
     А в цілому "Радіо Тернопіль" - це стиль життя. Стиль, який щоденно вперто і наполегливо працює на позитивний імідж та зміст рідного міста. Стверджую це не голослівно, адже живемо дружно з "РТ" в одному будинку. Ми, "Тернопільська газета" - на другому, "Радіо Тернопіль" - на третьому поверхах. Наш спільний затишний "медіа-хауз" на Кульчицької - це невід'ємна часточка Тернополя. Українського міста, яке має історію і впевнено дивиться у майбутнє. Хто б там що не казав...
     Що ж, попутного тобі вітру, імениннику, на хвилі 106,1!

Ростислав КРАМАР,
головний редактор "Тернопільської газети"

• Перейти до решти статей 2001-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024