Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

А. Владін:

:: "РадіоТОН" пропонує слухати своє. Бо має що ::

Газета "Тернопільська Газета" № 9 (374), 26.02-4.03.2003

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     Першого березня на сцені академічного театру відбудеться заключний конкурс та гала-концерт хіт-параду "Хіт-ТОН, 2002". Його уже шостий рік поспіль організовує радіостанція "РадіоТОН" (103,5 Fm). Про мистецьку акцію розповідає директор радіостанції Петро Ластівка.

     - Цей конкурс ми організовуємо щороку серед авторів, виконавців пісень, студій звукозапису нашої області. Як сказано в положенні про хіт-парад, його мета - культурний розвиток краю, виявлення нових талантів у галузі естрадної пісні, сприяння творчому та професійному зростанню молодих авторів та виконавців, ознайомлення з їхньою творчістю глядацької та слухацької аудиторії.

      - А яка, так би мовити, технологія конкурсу?

     - Він триває протягом року. Автори, виконавці та студії звукозапису подають в радіостудію фонограми своїх пісень. Кожного місяця щосуботи та щонеділі о 17.20 в ефірі звучить п'ять пісень. Наприкінці кожної передачі слухачі можуть протягом 30 хвилин зателефонувати в студію і назвати пісню та виконавця, які, на їхню думку, є кращими. Пісня і виконавець, що протягом місяця наберуть найбільшу кількість голосів, визнаються переможцем. Переможець не має права брати участь у хіт-параді наступного місяця. Пісні, що зайняли 2-3 місця, включаються до хіт-параду наступного місяця і потім випадають з конкурсу, якщо не займуть першого місця. Переможці місячних хіт-парадів включаються до фінального конкурсу. Цього року він відбудеться 1 березня.

      - За якими номінаціями будуть відзначатися конкурсанти?

     - Розігруються перші три премії та номінації: "Глядацькі симпатії", звання "Пісня року", "Виконавець року", "Студія року", "Відкриття року", "Автор слів" та "Автор музики".

      - А судді хто?

     - Свого часу до складу журі ми запрошували народного артиста України Віктора Павліка, застуженого артиста Ігоря Бердея, відомих продюсерів Олександра Бригінця, Миколу Григорія, знаних у краї митців Сергія Шкарапуту, Анатолія Крохмального. Нинішнього року з метою "просування" наших виконавців на столичні сцени у складі журі працюватимуть Олег Горський - завідувач редакції радіокомпанії "Промінь", автор та ведучий хіт-параду "Доміно", Ірина Грей - автор та ведуча радіофестивалю "Пісня року" Національної радіокомпанії, Микола Григорій - продюсер, виконавчий директор народного артиста України Віктора Павліка. З місцевих авторитетів оцінюватимуть майстерність співаків Валерій Бачинський - заслужений діяч мистецтв України, начальник управління культури облдержадміністрації, Михайло Форгель - заслужений діяч мистецтв України, художній керівник Тернопільського академічного театру ім. Т.Г.Шевченка. Головою журі традиційно є Володимир Андріїшин - головний редактор радіостанції "РадіоТОН", секретар журі - журналіст "Тернопільської газети" Андрій Вацик.
     Гостями гала-концерту будуть Ірина Грей та популярний гурт "Танок на майдані Конго"!

      - За які кошти організовується така грандіозна акція?

     - Фінансування щомісячних конкурсів протягом року бере на себе лише наша радіостанція. А ось із заключним конкурсом допомогли спонсори та меценати. Їх ви можете прочитати в наших рекламних продуктах. Справу пропаганди української пісні підтримали нині понад 30 підприємств, організацій та підприємців. Велике їм за це спасибі. Є у нас люди, для яких поняття "патріотизм", "національна культура" не лише пропагандистський звук, а конкретна справа. Для того, щоб слухати своє, це своє треба підтримувати, плекати, ростити.

А. Владін

• Перейти до решти статей 2003-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024