Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com
   

Відвідайте:


"Українське Радіо"

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Ольга ГАЛАНЕНКО:

:: Радіо "Культура" відкриває нові горизонти ::

Газета "Говорить і показує Україна" №43 (2599), 17.10.2007

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіонавчання  

     Нещодавно ефір Національного мистецького каналу збагатила програма "На хвилі джазу", присвячена українській та світовій джазовій музиці.

     "Канал духовного відродження" виправдовує свою назву на всі сто, адже у сьогоднішньому медіапросторі він є чи не єдиною радіостанцією, яка намагається у всій повноті та багатогранності представити українську культуру, її минуле і сучасне, повертаючи нас до власних витоків, традицій та вічних істин.
     Саме на хвилі радіо "Культура" слухачі отримають унікальну нагоду почути кращі взірці вітчизняної та світової літератури, театру у виконанні визнаних майстрів слова. Не залишається поза увагою каналу й суспільно-політична ситуація України, яка завжди подається через призму духовності й моралі.
     Що ж до музичного мистецтва, то для меломанів "Культура" - справжнє джерело естетичного задоволення. На фоні тотального тяжіння інших радіостанцій до так званих "легких", "масових" жанрів, "Канал духовного відродження" демонструє розумну рівновагу у звучанні популярної та академічної музики.
     Нещодавно радіо "Культура" відкрило ще один музичний вимір. 1 жовтня стартувала програма "На хвилі джазу", покликана знайомити слухачів із кращими українським та світовими джазовими виконавцями, з особистостями, котрі творили і творять вітчизняну джазову культуру. Гадаю, багато читачів "ГіПУ" вже мали змогу почути перші передачі, присвячені одному з найуспішніших українських колективів - чоловічому секстету "Менсаунд". У найближчих планах творців програми - розповідь про таких відомих джазових виконавців, як Тетяна Боєва, Сергій Овсянников, Юрій Шепета, Володимир Закус, Млада, Юлія Рома, Роман Гриньків і багато інших, а також оприлюднення унікальних записів та інтерв'ю. При цьому варто зауважити, що найбільший наголос у передачі матиме "своя", вітчизняна музика, яка сьогодні незаслужено знехтувана багатьма теле- та радіоканалами.
     "Неформатна музика" - так доволі часто називають композиції музикантів, відмовляючи їм в ефірному часі. Саме тому багато українських виконавців, справжніх майстрів джазового мистецтва мало відомі широкій аудиторії. Їх може почути лише вузьке коло шанувальників, які знають що, коли і де відбувається. Деякі наші колективи (як от, наприклад, "Менсаунд") зуміли здобути славу на світовому рівні і залишитися менш відомими на Батьківщині. Єдина можливість розірвати це зачароване коло - говорити про цю музику, слухати її, насолоджуватися нею, всупереч усім форматам!
     Передачу "На хвилі джазу" слухачі радіо "Культура" матимуть змогу чути щопонеділка, о 21.40. Щоразу на них чекатиме нова цікава інформація, а найголовніше - оригінальні записи й композиції, які не залишаться поза увагою найвибагливіших меломанів. Адже, як відомо, до цієї музики не можна ставитись байдуже, а якщо у неї закохуються, то назавжди… Тож ласкаво просимо до вишуканого світу джазу!

Ольга ГАЛАНЕНКО

• Перейти до решти статей 2007-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024