Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Ювілеї

Ігор СТРАТІЙ:

:: Ювілей довгожительки ефіру ::

Газета "Говорить і показує Україна" №43 (2651), 15.10.2008

  Розміщення реклами на порталі  
  Радіопродакшн  

     Улюблениці багатьох поколінь наших слухачів, гумористичній передачі Українського радіо, постійній розрадниці, пустунці та розважальній програмі "Від суботи до суботи" - виповнюється 40 років!

     Будьмо відверті - досить поважний вік, однак нині, мабуть, вже й не існує такої довгожительки ефіру, яка б протягом десятків років радувала нас своєю неповторністю, вишуканістю і витонченістю у царині гумору та пісні!
     Як завжди, щосуботи, о 9.05 лунають її позивні. І ми знову поринаємо у дивовижний світ дотепного слова, музики, як було наприкінці минулого століття і навіть тисячоліття! Таке досягнення гідне "Книга рекордів Гінесса" та нашої з Вами поваги до тих людей, котрі брали участь у її створенні. Наших старих колег. Насамперед, фундатора та керманича Григорія Мельника, кому першому прийшла думка тримати нас в очікуванні такого довгожданого суботнього уїк-енду на хвилі Першого Національного. Жанр передачі й по сьогоднішнім міркам досить незручний та доволі небезпечний, хоча ми ні над ким не насміхаємось, і не показуємо ні на кого пальцем! Але нині робимо виняток з цього правила та називаємо ще кілька прізвищ, без яких наша програма не змогла б так довго й успішно конкурувати з іншими популярними передачами Українського радіо.
     Це, передусім: Віктор Герасимов, Людмила Онищенко, Інна Цацко, Неля Романченко, Володимир Бохонко, Юрій Дзюба. Новий колектив, який працює над програмою, не полишає кращих традицій у роботі над черговим випуском. Редактор - Ігор Стратій, режисер-постановник Зінаїда Журавльова, звукооператори: Марія Коваль, Надія Щенникова та Тетяна Сахно, разом з ведучими: заслуженою артисткою України Ларисою Недін і народним артистом України Олександром Сафоновим, котрі щосуботи намагаються створювати у Ваших оселях невеличке радійне свято, аби гарний настрій не полишав слухачів протягом усього тижня, до наступної суботи!
     Програма "Від суботи до суботи" постановча, тому від самого початку для роботи у студії було залучено найкращих артистів: Юрія Шумського, Миколу Яковченка, Степана Олексенка, Анатолія Пазенка, Ірину Дука, Зою Віхарєву, Наталію Лотоцьку, Інну Єрмоленко та багатьох інших яскравих особистостей.
     Для створення рейтингового обличчя програми за справу взялися наші незабутні гумористи: Андрій Сова, Павло Глазовий, Тарапунька та Штепсель. Наразі їхні виступи й гуморески - це "Золотий фонд", яким, гадаю, на радіо будуть користуватися ще й наші правнуки.
     У наших випусках із задоволенням беруть участь такі сміхотворці, як Анатолій Паламаренко, Неоніла Крюкова, Анатолій Литвинов, Євген Дудар, Гриць Драпак, Анатолій Демчук, Ігор Чепіль, Віталій Краснюк та інші майстри художнього слова.
     До речі, варто згадати й естрадних виконавців та гостей програми, поетів, народних артистів України Вадима Крищенка і Андрія Демиденка, Миколу Лугава, заслуженого діяча мистецтв України Степана Галябарду, композиторів: Олександра Злотника, В'ячеслава Корепанова, Ігоря Поклала, Олександра Бурміцького, Остапа Гавриша, Мар'яна Гаденка, Геннадія Татарченка, котрі створювали прекрасну музику для знаних українських співаків: Миколи Кондратюка, Костянтина Огневого, Дмитра Гнатюка, Назарія Яремчука, Миколи Гнатюка, Софії Ротару, Василя Зінкевича, Лілії Сандулеси, Алли Кудлай, Віктора Павлика та багатьох інших наших виконавців. Актори київських театрів продовжують поспішати на запис до студії, на Хрещатику, 26, щоб з головою поринути в особливу атмосферу творчості, порозуміння і натхнення! Тут можна побачити: народну артистку України Тамару Стратієнко, заслужених артистів України Леоніда Марченка, В'ячеслава Сланка, артистів: В'ячеслава Глушенка, Олену Фещенко та Василя Довжика.
     Перед зустріччю з Вами, шановні читачі, взяв до рук калькулятор і підрахував, що від дня створення передачі в ефірі її позивні лунали понад 2000 разів. Довжина плівки, яку використали, майже аналогічна величині цього числа, коли вимірювати не у разах, а в кілометрах! І ще: якщо в середньому взяти до уваги п'ять анекдотів за передачу, то Ви їх вже почули більше 10 тисяч! Ось ті цифри, над якими замислюєшся напередодні ювілею.
     Нам телефонують, пишуть. Ми залюбки використовуємо цікаві пропозиції, гуморески, дотепні жарти.
     Тож запрошуємо Вас, шановні, на свято. На 40-річний ювілей! Гала-концерт за участю кращих майстрів естради, гумору і сатири відбудеться 19 жовтня у великій залі Національної музичної академії.
     Квитки можна придбати у будь-якій театральній касі столиці. Початок о 16 годині. Чекаємо на зустріч з Вами. Заряд бадьорості та оптимізму гарантуємо!

Ігор СТРАТІЙ

• Перейти до решти статей 2008-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024